Avaliações de Dimitra Fastfood Nieuwegein

Avaliações recentes

5.0
Wim Goossens
Hoje

Ik heb besteld en betaald via de app. Het eten was klaar op de afgesproken tijd toen ik het kwam halen. Het was erg lekker.

Gab
1 dezembro 2022

Was weer super goed en lekker echt een aanrader om hier te bestellen!

Geertje
28 novembro 2022

Was erg lekker. Bestellen via internet gaat goed, was op afgesproken tijd klaar! Aardig personeel! Voor herhaling vatbaar :-)

Jolanda
27 novembro 2022
Vanessa van Santen
25 novembro 2022

Altijd super top en aardige mensen

Joyce
22 novembro 2022

Deze gyros is zo lekker😍 Mega vriendelijke mensen en top eten!

Wendy
18 novembro 2022

Was lekker!!

Niels
13 novembro 2022

Tijd niet gehaald, ouderwets lekker !

Marco Duijveman
13 novembro 2022
Jerrol
11 novembro 2022

Heerlijk zoals gewoonlijk

Iain
9 novembro 2022

Heerlijk gegeten

Jolanda
6 novembro 2022
Bernadet
3 novembro 2022

Liep zoals gewoonlijk weer super en verdomd lkkr eten... aanrader😘

Ronald
2 novembro 2022

Lekker eten!! Het zou fijn zijn als we de bifteki met feta ook los kunnen bestellen in de app.

Rooke
31 outubro 2022

Het eten smaakte goed. Wij hadden o.a. patat giros en er zat veel giros op. De tzatziki saus was ook erg lekker.

Goene
31 outubro 2022

Was heerlijk!!!

Shirley Zolnet
30 outubro 2022

Altijd smullen! Ik ben gek op de pita gyros!

Laura
29 outubro 2022

Het blijft elke week weer fantastisch lekker. Vandaag de nieuwe dessert geproefd, echt een aanrader!!!!!

Marcel
29 outubro 2022

Heerlijk als altijd!

Martin
28 outubro 2022

Snel,goed en veel

Linda
27 outubro 2022

Heerlijk zo als altijd

Jerry Windhouwer
25 outubro 2022
Jolanda
23 outubro 2022

Altijd lekker Altijd veel Altijd super

Tjeerd Nicolai
22 outubro 2022

Eten valt zeer goed in de smaak, qua portie ruim voldoende, zeer de moeite waard voor herhaling

Chiel Jongerius
22 outubro 2022

De giro’s was heerlijk en de patat goed gebakken. Bestelling op tijd klaar.👍

Klaassen
17 outubro 2022

altijd zeer goed

Van Maarschalkerweerd
17 outubro 2022

Altijd lekker eten.

Heijveld
15 outubro 2022

De allerbeste Griek.

Joce Ruis
13 outubro 2022

Het was weer overheerlijk

Jeanine Dalen Van
10 outubro 2022

Het een was lekker maar doordat het vlees op de frites ligt, wordt de frites heel slap, klef en niet lekker. Suggestie: frites apart in een zak.

Alan
9 outubro 2022

Erg lekker!

Fam. Boers
8 outubro 2022

Top gyros zoals altijd!

Veronica hartevelt
7 outubro 2022

Super tent,altijd heerlijk eten,voor een prima prijs. En altijd goed gevulde maaltijden. DE BESTE VAN HEEL NIEUWEGEIN. TOP!

jan steenbeek
2 outubro 2022

het was weer erg goed

Tom
1 outubro 2022

Heerlijk eten als altijd.....kwaliteit na jaaaaaaren nog steeds uitstekend, houden zo! Dit is mijn nummer 1 afhaalrestaurant...altijd lekker smullen en goede en vriendelijke service , TOP ;-))

Bjorn
30 setembro 2022

Heerlijk eten, vriendelijke mensen

Chiel Jongerius
29 setembro 2022

Giro’s was lekker en de patat zoals gevraagd harder gebakken. Porties waren enorm.

Vanessa van Santen
27 setembro 2022

Top echt goed en veel vlees en goede patat. Aanrader

Iain McNeil
26 setembro 2022

Heerlijk eten ,en zeer klantvriendelijk

Linda
24 setembro 2022
Marian
24 setembro 2022

Het was zoals gewoonlijk weer top. Digitaal is echt een aanrader. Wij zijn zeer tevreden

Cor Bierman
23 setembro 2022

Uitstekend eten, goed verpakt zodat het nog lekker warm is als je thuis komt. Een aanrader.

Matthijs Baron
18 setembro 2022

Top eten

Bjorn van Nes
18 setembro 2022

Ondanks dat het soms super druk is, blijft het eten lekker…wij komen er als gezin graag en adviseren andere mensen het zekers is te proberen. Ik denk dat het toch 1 van de beste Griekse afhaal restaurant is in Nieuwegein en omgeving…

vd Zee
17 setembro 2022
Peter
13 setembro 2022

Het wordt eentonig maar wederom heerlijk Grieks gegeten. Kwaliteit en kwantiteit zijn beide helemaal super.

Jolanda
12 setembro 2022

Super lekker Lekker veel Altijd lekker

Verweij
11 setembro 2022

Goede kwaliteit en goede porties. Heerlijk gegeten.

Molenaar
11 setembro 2022

Lekker en ook nog eens snel klaar

Titirowa
10 setembro 2022

Door een stommiteit (van mijn kant) de bestelling bijna een uur te laat opgehaald. 10 minuten voordat ik het kwam halen hebben ze de hele bestelling nog een keer gemaakt zodat het niet koud was. Top service en uiteraard lekker (en warm) gegeten! Bedankt!!

Bierman
9 setembro 2022

Alles smaakte uitstekend. Voor de eerste keer hier een een bestelling gedaan. De gyros was wat weinig. Verder top.

Bas
8 setembro 2022

Het viel mij tegen dit keer. Patat gyros met tzatziki saus (2x) besteld, om er vervolgens thuis achter te komen dat er geen saus bij zit.

Boy
8 setembro 2022

Heerlijkste gyros uit Nieuwegein

Angela
8 setembro 2022

Zoals altijd, heerlijke pide met gyros.

Ron van veggel
7 setembro 2022

Altijd super goed deze griek. Vriendelijk personeel.

Fam. Boers
6 setembro 2022

Geweldig zoals altijd!

T. Nicolai
31 agosto 2022
Veggel
28 agosto 2022

Altijd super goed. En vriendelijk personeel.

Margaret
28 agosto 2022

Het was heerlijk

Timo
21 agosto 2022

Harde werkers en heerlijk eten!

Claudia
20 agosto 2022
C.V.
20 agosto 2022

Heerlijk gegeten weer!

Joyce lubach
20 agosto 2022

Geweldig, beste Grieks eten van Nieuwegein

Linda
16 agosto 2022

Zo als altijd heerlijk en vers

Alex Peek
16 agosto 2022

In 1 van de 5 patat gyros lag een halve pan vet in dit hebben we nog nooit gehad hoop dat dit ook 1e en laatste X was

Mailo Lubach
14 agosto 2022

Geweldig. Zoals altijd perfect

Shilan Nur
14 agosto 2022

Het blijft mij keer op keer verbazen hoe lekker de Griekse keuken is en wat voor klant vriendelijk er uitgestraald wordt. Lekker vers en er wordt absoluut niet zuinig gedaan. Ondanks de drukte word je met een glimlach ontvangen. Je kan niet anders dan vaste klant worden. Verbeter punten? 0

Marcel
13 agosto 2022

Lekker eten. Goede kwaliteit. Altijd tevreden!

Elroy
13 agosto 2022

Gewoon goed en lekker eten !

Liefhebber
12 agosto 2022

Was iets met de bestelling verkeerd gegaan, zeer netjes gecompenseerd

Monique
12 agosto 2022

Flinke prijsstijging en minder vlees voor vier personen dan voorheen. Kwaliteit zoals altijd prima

René
11 agosto 2022

Keurig op tijd klaar bij het afhalen, en heerlijk gegeten. Ik weet dat jullie al jaren op het Muntplein zitten toppers !

Boy
10 agosto 2022

Heerlijkste gyros uit Nieuwegein

Linda
10 agosto 2022
Bernadet
9 agosto 2022

Ik had besteld al eerder op de dag, uit mijn werk opgehaald, was super geregeld en op zijn hollands gezegd "verdomd lekker" jammie

Carin
7 agosto 2022

Altijd prima eten. Echt Grieks eten in Nederland. Verbeterpunt. Een grote patat gyros is voor ons te groot maar de kleine met te klein. Misschien ook een medium er tussen aan bieden.

Linda
4 agosto 2022

Zo als altijd heel erg lekker

Germaine
4 agosto 2022

Heerlijk eten!

Melissa
4 agosto 2022

Broodjes zijn daar echt top, ook vandaag weer en prima prijs/kwaliteit!

Sjenna
3 agosto 2022

Lekker eten en veel eten. kleinigheid omdat ze er iets langer over deden. En het belangrijkste niet te duur!!!

Drost
2 agosto 2022

Zoals altijd te veel en te lekker!!

Jolanda
2 agosto 2022

Altijd super

Van Maarschalkerweerd
31 julho 2022

Altijd heerlijk eten.

Peter
30 julho 2022

Online besteld en Top gegeten was meer dan genoeg

Lorenzo
2 julho 2022
Michael Peek
2 julho 2022

Received the wrong order (ordered patat gyros without onions, received a gyros, without the fries but with onions)! Twice requested a specific modification ("zonder ui graag", "alles zonder ui graag"), and twice it was ignored and served with onions. Quality was below average, specifically, the dried out souvlaki in the Rhodos schotel and the once too-often refried fries. Pity, one would hope that for nearly € 30,00 that the order would be correct and fresh. Service was friendly and reasonably quick, 14 minute wait for a preordered order.

Miranda
30 junho 2022
Tom Peek
30 junho 2022

Superlekker zoals gewend, exact op tijd volgens afspraak, kortom top weer zoals ik al jaren gewend ben van Dimitria

Ron
27 junho 2022

Prima kwaliteit

Robert Agterberg
26 junho 2022

Heerlijk,zoals altijd!

Kees Verwei
25 junho 2022

Tijdig, ruime portie en zeer smakelijk

Linda
25 junho 2022
Pascal
24 junho 2022
Sandra
24 junho 2022

De mixed grill voor 2 personen was zoals altijd weer heerlijk!

Michel Wibbeke
19 junho 2022

Was weer top

Caro
19 junho 2022

Het was zoals altijd weer heerlijk.

Van kleef
19 junho 2022

Jammer dat de opmerking van dat er knoflooksaus op moest ipv taziki saus niet gelukt is vind daardoor het niet zo lekker

Claudia
18 junho 2022

Altijd lekker eten ,vriendelijk personeel. De grill schotel weer perfect.

Cor Vermeend
17 junho 2022

Was weer heerlijk…..lekker gegeten. TOP 👍🏻

Tamara
16 junho 2022

Samos is de beste schotel van de wereld en nergens is hij zo te krijgen

Nathalie
15 junho 2022

Ik had mijn bestelling via de applicatie Dimitra gedaan. Ik was op tijd bij de winkel. De mensen die binnen kwamen gingen alle voor mij. Dat vond ik raar. En ineens zei de meneer wat had u besteld? OEPS...vergeten. Maar qua wachttijd vond ik het wel meevallen. (15 min). Maar ik kreeg een kadobon van € 5,00. Wel netjes maar het had niet gehoeven. Goede service! Dat mag gezegd worden.

Jolanda
15 junho 2022
Houssart
9 junho 2022

Top!

Hanneke van Dam
6 junho 2022

Helaas was er iets mis gegaan met de bestelling. Na half uur wachten aan de bel getrokken, en met excuses en attentie is de bestelling alsnog afgehandeld.

Margret
6 junho 2022

Altijd lekker eten

Marjon Speld
6 junho 2022

Kwaliteit was prima, maar we hadden tzatziki besteld en kregen knoflooksaus. Dat was jammer.

Anique
5 junho 2022

Lekker gegeten. Grote porties, warm en lekker.

Hans
5 junho 2022

Lekket, variërend, rijk aan smaken, maar relatief duur.

Thea borgers
4 junho 2022

Het was weer lekker

Jeff
4 junho 2022
Anneke van der Geld
2 junho 2022

Verschillende schotels besteld, alles even smakelijk. Goed warm. De hoeveelheid patat mag best minder. Graag rijst aan het menu toevoegen.

Jeroen
31 maio 2022

Wederom Top!

Petra
30 maio 2022

Heerlijke patat gyros en zalige tzatziki. Ik ben groot fan!

Ger Stevens
29 maio 2022

Weer prima gegeten. Het was super lekker !

Frans
26 maio 2022
Poelman
26 maio 2022

Het was heerlijk eten. Behoorlijk veel. Alleen de patat mag wat mij betreft wel apart. Want die wordt zacht onder her vlees. Zelf hou ik van knapperige patat.

Marcel Koot
26 maio 2022

Altijd heerlijk eten en voldoende echt top

Henk
26 maio 2022

Was weer heerlijk.

Jolanda
23 maio 2022
Wendy
22 maio 2022

Was weer lekker!!!

Angelique
22 maio 2022

Top als altijd

Patricia
22 maio 2022

Is altijd toppie en altijd super aardig

R
20 maio 2022

Top kwaliteit!!!

Anna
17 maio 2022

Super lekker en klaar op afgesproken tijd!

Leon
15 maio 2022

Prima lekkere gyros schotel met echt heerli Prima op tijd Misschien een beetje te grote portie

John
14 maio 2022

Top!

De Griek schotel
13 maio 2022

Geweldig zoals altijd. Munt door de bifteki, goed gegrilde gyros, ruime porties.

Joce Rui
12 maio 2022

Het was wederom verrukkelijk!!!!

Winnie Schluter
11 maio 2022

Het eten smaakte zoals gewoonlijk weer prima. Wij vragen altijd de patat apart, maar nu was vergeten de patat erbij te doen. Ook hoorden we van andere mensen dat de bestelling niet klopte. Jammer. Misschien een idee om de bestelling een volgnummer te geven? We hadden het idee dat er te weinig personeel was.

Jolanda
11 maio 2022
SN
9 maio 2022

Eten was zoals altijd heerlijk! Het afhalen duurde erg lang. Besteld om om 17:50 af te halen zodat we het gelijk mee konden nemen, uiteindelijk konden we de bestelling pas 18:45 meenemen. Ik snap dat het druk is, maar sluit dan de website ook om te bestellen.

Diana Vroon
8 maio 2022

Vandaag lang moeten wachten, wat heel begrijpelijk is met moederdag, maar zeker de moeite waard. En als dank nog een flesje wijn, helemaal super👍

Brian van den bos
8 maio 2022

Eten was goed. Helaas was het afhalen dit keer niet wat het moest zijn online besteld pas een uur later ophalen als we online konden aangeven en bij het afhalen ook nog eens 50 minuten moeten wachten erg jammer maar nog naald eten was goed

Jolanda
28 abril 2022
Anoniem
27 abril 2022
Caro Proost
25 abril 2022

Hou vol. Wij blijven komen want het eten is top. Misschien kunnen jullie om te bezuinigen een beetje minder vlees gebruiken . Jullie porties zijn altijd geweldig groot. Alle beetjes helpen. Bedankt voor het lekkere eten. En leuk om te horen dat er misschien weer een fb aktie komt..

Lynn
23 abril 2022

Gyros en bifteki zijn zoals altijd: goed gebakken ! Mijn partner spreekt ook z'n complimenten uit over de berenklauw. Netjes, geen verbrande uien en lekkere satésaus. Prima!

Marloes
22 abril 2022

Altijd goed eten. Gewoonweg heerlijke gyros en die tzatziki....ZOOOOO lekkerrrrr!!

Car
20 abril 2022
Bo
20 abril 2022

Heerlijk gegeten, echt kwaliteit en Grieks!

Marco
18 abril 2022

Beste van de hele regio! Wat mij betreft weer een dikke 10!

Mar
18 abril 2022

Was weer heerlijk.

Angelique Budel
3 abril 2022

Wel lang moeten wachten toen de bestelling werd opgehaald maar het eten was weer heerlijk!

Monique
2 abril 2022

Zoals altijd heerlijk

Johan Klein
1 abril 2022

Heerlijke (broodjes) gyros !

Jolanda
30 março 2022
Ilonka
30 março 2022

Goed verzorgd, warm lekker eten. Bifteki feta schotel, Bifteki is echt heel groot!!

Koppen
26 março 2022

Altijd goede gyros,lekkere pita en goede tzaziki

Gert
25 março 2022

👍

Jolanda
23 março 2022
Van Genderen
20 março 2022

Was weer heerlijk

Patricia
19 março 2022

Altijd super goed en super aardig

Laura
18 março 2022
Jolanda
17 março 2022
Sanny
17 março 2022

Was erg lekker! Aanrader

Houssart
16 março 2022
Smeets
11 março 2022

Altijd goed eten

tim thijssen
10 março 2022

onze 1e ervaring met Dimitrui. De bestelling was op de opgegeven tijd klaar. voor 4 personen 4 verschillende gerechten besteld en alle 4 waren wij tevrden over de hoeveelheid en de smaak. wij gana dit vaker doen

Jolanda
9 março 2022
Harrie
9 março 2022

Gewoon net als altijd goede producten tegen een schappelijke prijs 👍🏻

Jerrol
8 março 2022

Altijd goed👌🏾👌🏾👌🏾

Wim Goossens
6 março 2022

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Op afgesproken tijd was het eten klaar. Prima.

S
4 março 2022

Erg goede zaak. Heerlijk gegeten. Prima verzorgd.

Michele
3 março 2022

Portie giros lekker groot, geen uien zoals gevraagd. Nog fijner zou het zijn als patat en giros apart in bakjes zouden zijn.

Shilan
3 março 2022

Heerlijkkk! Dikke 10! Jullie gaan mij vaker terug zien. Zeker een aanrader

Michel
27 fevereiro 2022

Heerlijk bereid en altijd genoeg:)

Nora
27 fevereiro 2022

Altijd warm, smakelijk en goed gekruid.

Peek alex
25 fevereiro 2022
Heerlijketen
20 fevereiro 2022

Compliment: Vers Verbeterpunt: echt te zout. Mijn partner en ik hebben hiervan behoorlijk last van gehad.

Suzanne
20 fevereiro 2022

Erg lekker! En omdat door een fout in het systeem de bestelling niet meteen doorkwam, kreeg ik wat extra's, terwijl het maar 10min langer duurde. Top kwaliteit en service!

Patricia
20 fevereiro 2022

Helemaal zo als altijd en zeer vriendelijk

carola
18 fevereiro 2022

fantastische service, heerlijk eten en je krijgt echt veel voor je geld!!!

Tessa
16 fevereiro 2022

Heeft geen toelichting nodig. Het is altijd top👍😘

Martine
16 fevereiro 2022

Weer heerlijk gegeten

Patrick
13 fevereiro 2022

.

Harmen
10 fevereiro 2022
Karin
9 fevereiro 2022

Het was weer heerlijk zoals altijd!!!! En wat lief dat we er nog wat verrassingen bij kregen!

Acj
9 fevereiro 2022

Gyros veel te vet... Na het eten een hele plas vet op het bord. Verder ook nog de bakjes zelf, aan de buitenkant druipend van het vet.

Elma Schimmel
7 fevereiro 2022

Eten was perfect. Zeer goed op temperatuur en ik had zonder uien besteld en deze zaten er niet bij. De zaak is schoon en het personeel is zeer vriendelijk . Zeker een aanrader.

jan zaalberg
7 fevereiro 2022

alles goed en goed op tijd

Jolanda
6 fevereiro 2022

Elke week Altijd heerlijk en veel

Caro
5 fevereiro 2022

Zoals altijd was het heerlijk. Niets op aan te merken.

Mickey
5 fevereiro 2022
Edwin
3 fevereiro 2022

We hebben lekker gegeten.

Bernadet Wimmers
31 janeiro 2022

Was voor ons lang geleden dat we hier eten hebben gehaald. Maar het is nog steeds super lekker..toch weer eens meer langsgaan. :-).

Marijke Heins
30 janeiro 2022

Alleen maar lof goede verhouding van ingrediënten 👍

Jolanda
30 janeiro 2022
Marc
29 janeiro 2022

Heerlijk gegeten, snel klaar, mag van mij iets minder saus op het broodje kip, verder top

Nikki
29 janeiro 2022
Mirjam
29 janeiro 2022

Top

Martin
28 janeiro 2022
S Johnson
27 janeiro 2022

Heerlijk gegeten. 18.00 uur halen was 18.00 halen kunnen andere bezorgers puntje aan zuigen. Mn complimenten. Eten was toppie.

Renata Peek
22 janeiro 2022

Eten is nog steeds van goeie kwaliteit. Goeie service. Netjes en vriendelijk. 👍

Tessa
21 janeiro 2022
Kim
20 janeiro 2022

Toppertje dit! Super lekker gegeten!

Melissa lansdorf
18 janeiro 2022
Ketel
17 janeiro 2022

Altijd goed, lekker eten, goed warm en vriendelijke medewerkers

Yvonne 2
16 janeiro 2022

Erg lekker en grote porties. Een aanrader!

Van Genderen
16 janeiro 2022

Heerlijk eten en op tijd.

Kimberley
16 janeiro 2022

Eten via de app besteld en opgehaald op de aangegeven tijd. Eten was snel klaar en goed warm. Eten was erg goed en de tzatziki is top. Aanrader om eten te halen!

Rick Dekker
15 janeiro 2022

We hebben zoals altijd genoten van het heerlijke eten. Zeer goede kwaliteit.

Maryam
15 janeiro 2022
Karin
14 janeiro 2022

Heerlijk en echt veel vlees prijs zeker waard!

margaret
13 janeiro 2022

weer heerlijk gegeten

Jolanda
12 janeiro 2022

5* zoals elke week

Evelien
11 janeiro 2022

Het was weer super lekker en veel zoals we altijd gewend zijn!! We beginnen het nieuwe jaar goed!!!

Poelman
11 janeiro 2022

Heerlijk eten, ik heb online besteld. Het eten was klaar toen ik het ophaalde en het eten was heet. Prima, alleen was de patat wat slap, wat voor het eerst was trouwens.

Patrick
9 janeiro 2022

.

Ed
8 janeiro 2022

Ik had voor 18:00 uur besteld maar moest toch nog 20 minuten wachten. Zelfs klanten die na mij kwamen hadden eerder de bestelling. Deze hadden niet on line besteld, daarom lijkt het erop dat je beter niet on-line kan bestellen. Eten goed

Ton
7 janeiro 2022

Zoals altijd prima !

Paulien Teunissen
7 janeiro 2022

Het eten was weer heerlijk. Het stond keurig op de afgesproken tijd klaar zodat wij het mee konden nemen.

Jeffrey
6 janeiro 2022

Heerlijke patat giros gegeten met knoflooksaus. Op verzoek de patat apart verpakt zodat die langer lekker blijft. Op tijd klaar. Perfect

Ton
4 janeiro 2022

Zalig zo als altijd

Jolanda
4 janeiro 2022
Sven
3 janeiro 2022
Stan
3 janeiro 2022

Eten is gewoon top en ze geven erg royaal!

Reitsma
2 janeiro 2021
Karalic
1 janeiro 2021

Goed eten.

Jeroen
1 janeiro 2021
Boers
31 dezembro 2021

Super zoals altijd, lekker veel kool en ook nog op het afgesproken tijdstip. Vriendelijk personeel en voldoende te eten!

Anoniem
31 dezembro 2021

Eten was zoals altijd weer goed van smaak, grote porties voor een eerlijke prijs. En was uiteraard op afgesproken tijd klaar.

Tessa
28 dezembro 2021

Altijd top gyros👍

Hellen Pot
25 dezembro 2021

Heerlijk eten en netjes op tijd klaar

Patrick
25 dezembro 2021

We halen regelmatig Grieks eten bij Dimitra Fastfood. Online bestellen gaat makkelijk en je krijgt gewoon veel en goed voor je geld. Aanrader dus

Shannon
23 dezembro 2021

Heerlijk zoals altijd

R. van der Toom.
19 dezembro 2021

We halen al jaren bij jullie gyros. Kwaliteit gyros is prima. Gisteren 3 kwartier staan wachten. Ik zie mensen komen en gaan, heb 2x gevraagd of mijn bestelling eraan kwam. Komt eraan kreeg ik alleen maar te horen! Helaas kreeg ik alleen een mondeling excuus toen ik mijn bestelling ontving. Het duurde dus 5 kwartier tussen mijn bestelling plaatsen en ontvangen??? Een gebaar vanuit jullie kant had deze ergenis verzacht!

Michel
19 dezembro 2021

Heerlijk eten!!!! Was snel klaar En een flesje wijn van het huis. Geweldig!!!

Robert Agterberg
17 dezembro 2021

Was weer heerlijk

Gab
15 dezembro 2021

Erg lekker echt een aanrader om hier te bestellen.

Marco
12 dezembro 2021

Zoals altijd... Errug lekker!! Voor ons de beste in de omgeving

Pauliene
12 dezembro 2021

Prima. Gekregen wat ik on line heb besteld. Heerlijk vlees dag en broodje

Van Norden
11 dezembro 2021

Mmm sorry voor de eerste keer viel de schotel tegen. Komt misschien omdat ie vorige week echt supergoed was. Maar nu was de kip flauw en droog. Volgende keer weer beter.

Heijveld
10 dezembro 2021

Top

Jolanda
8 dezembro 2021
Marcel
5 dezembro 2021

Heerlijk gegeten

V norden
4 dezembro 2021

In 1 woord: heerlijk!

Jolanda
2 dezembro 2021

Super lekker Super veel

Shirley
2 dezembro 2021

Altijd vers en heerlijk eten. We moeten er tegenwoordig verder voor rijden maar dat is het weer dan waard we hebben weer genoten.

Peter
30 novembro 2021

Wederom heerlijk gegeten.

Tessa
28 novembro 2021

Altijd top

Robert Agterberg
26 novembro 2021

Eten was weer superlekker! Helaas weer de extra bestelde saus vergeten.

Vmk
26 novembro 2021

Heerlijk eten

Marco
25 novembro 2021

Altijd SUPER!

Fam.Nunda
25 novembro 2021

Altijd zo een heerlijk eten! Bij ons de vaste griek waar we altijd afhalen. Lekker eten, ook voldoende. Goede en vriendelijke service. Nu nog thuis bezorgen zoals vroeger, dat zou het nog fijner maken 😊

Jolanda
23 novembro 2021

Het eten is elke keer super. Altijd. Alleen waren ze patat giros vergeten en in opmerkingen gevraagt geen tzatziki maar knoflooksaus. Krijg ik toch tzatziki jammer. Maar altijd perfect

Angela Stijnen
23 novembro 2021

Geen opmerkingen het was heerlijk! Wij gaan zeker vaker bestellen.

Nathalie
21 novembro 2021

Werkt goed en snel met de app. Was weer erg lekker. Bedankt!

Michel Wibbeke
14 novembro 2021
Nora
13 novembro 2021

Lekkeren goed gekruid en snel geleverd. Geen verbeterpunten. Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Zelf uit andere steden komen familie en vrienden hier eten bestellen.

Joce
11 novembro 2021

Het was verrukkelijk

Jolanda Veggel
11 novembro 2021
Piet van de Velden
7 novembro 2021

Regelmatig hier ons eten besteld. Het is en blijft van hoge kwaliteit. Al jaren

Marian
7 novembro 2021

Eten was weer top.

Jan Lammers
7 novembro 2021

Prima gegeten

Norden
5 novembro 2021

👍🏻

A.T.M. de Knegt
4 novembro 2021

Bestelde schotels voldeden zo als altijd aan onze verwachtingen

Jolanda Veggel
3 novembro 2021
Hans
1 novembro 2021

Het eten is heerlijk. Helaas niet veel groente / gezond eten erbij. Kan beter. Daarnaast kan je erop rekenen dat ze ALTIJD meer dan 15 minuten later zijn dan je bij de bestelling had opgegeven. Afgelopen zondag hadden we aangegeven 17.40 op de website. 17.55 uur ging ik weg met het eten. Het rare is, als ik zelf te laat ben 17.45 uur dan zitten ze gelijk aan de telefoon, maar als Dimitras te laat is dan krijg je nog geen excuses of iets. Beetje jammer. Maar het eten is en blijft heerlijk. En de wijn ook.

31 outubro 2021

Erg zout

Linda
31 outubro 2021
van Norden
30 outubro 2021

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

John van Splunder
25 outubro 2021

Net als anders een supergoede schotel met waanzinnig veel vlees en frites. Het is voor vier personen maar zes personen kunnen er ook met gemak van eten. Ik had telefonisch besteld voor 18.30 uur en 18.33 uur liep ik naar buiten met mijn bestelling, top. Ik ben hier nog nooit teleurgesteld en zelfs al moet je wachten (altijd afhankelijk van de drukte en het tijdstip) dan is dat zeker de moeite waard. Constante kwaliteit en tegen een redelijke prijs. Kortom een echte aanrader

Jolanda Veggel
24 outubro 2021
Gert
24 outubro 2021

Was weer vanouds lekker 👍

Marlon
23 outubro 2021

Efcharisto voor een heerlijke maaltijd! Menu's zijn zo groot dat we er met een Griekse salade erbij met twee personen genoeg aan hadden. En zoals gezegd heel lekker gegeten.

Margriet Hofman
18 outubro 2021
Jolanda Veggel
17 outubro 2021
Huisman
16 outubro 2021

Was weer super ,en de bak weer goed gevuld. Tot snel maar weer. Jamas

Mirjam
16 outubro 2021

Heerlijk

Joce Ruis-Deering
14 outubro 2021

Het smaakte fantastisch

Ilonka
13 outubro 2021

Lekkerste griek van Nieuwegein. Veel warm, correct en lekker. Niet te vet. Wel wat veel vlees op kapsalon, mag wel iets minder zijn en meer friet :)

V Norden
9 outubro 2021

Was super lekker

Rob Sluijsmans
7 outubro 2021

Altijd ontzettend lekker, vriendelijk geholpen!

Helma
29 setembro 2021
Marijke Heins
26 setembro 2021

Niets op aan te merken

Van Genderen
26 setembro 2021

Top geregeld

Marco
26 setembro 2021
Charles
20 setembro 2021
BdS
19 setembro 2021

Uitstekend zoals altijd. Snelle service, vriendelijk personeel, eerlijke prijzen en bovenal uitstekend eten.

Pim de Bondt
13 setembro 2021

Prima kwaliteit en na online bestelling snel af te halen!

Ilonka
13 setembro 2021

Heerlijk, wel jammer dat ze niet bezorgen

Anne Dalhuisen
12 setembro 2021

Altijd goed eten. Lekker vers, en altijd goed warm. Top tent.

Jolanda Veggel
12 setembro 2021
Maurice
12 setembro 2021

Goed eten en vriendelijke mensen

Patrick
12 setembro 2021
Hermien
11 setembro 2021

Duurde langer dan de ophaaltijd. Maar het is het wachten waard geweest, was super lekker voor herhaling vatbaar. Wel raar dat je 25 cent voor ideal moet betalen ondanks het sneller en beter is ivm covid 19.

Edwin
7 setembro 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!!

Van ekelen
4 setembro 2021

Als ik een bestelling telefonisch doe moet het Als ik bepaalde tijd kom halen moet het niet nog eens meer als zeker drie kwartier wachten.

Petra Brookman
29 agosto 2021

Eten is fantastisch, maar als je via de website besteld met een tijd erbij dan moet het gewoon klaarstaan en niet als je zegt dat je de bestelling komt afhalen dat het dan pas gemaakt gaat worden en vervolgens nog eens 20 minuten zit te wachten. En dit is de zoveelste keer! Hier moeten jullie echt wat aan doen want nogmaals het eten is fantastisch.

Arjan Kramer
28 agosto 2021

Wederom heerlijk gegeten. Ruime porties lekker klaargemaakt en goed verpakt.

Jeffrey
28 agosto 2021

Giros was heerlijk van smaak en lekker warm. De friet was apart verpakt en daardoor heerlijk krokant en warm.

Mirjam
28 agosto 2021

Gewoon super

Linda
28 agosto 2021
Nora
23 agosto 2021

Geen verbeterpunten niet veranderen zo blijven want het is goed zo. Top kwaliteit.

Ton van der Put
23 agosto 2021
Leon
22 agosto 2021

Het eten was heerlijk zoals gewoonlijk

Herman Stelte
21 agosto 2021

Zoals altijd super

Den Dekker
20 agosto 2021

Uitstekende kwaliteit, op tijd klaar en netjes verpakt. Prijs/ kwaliteit prima!

Erik
18 agosto 2021

Lekker gegeten, via app besteld en klopte zoals besteld. Geen wachttijd Prima dus

Jolanda Veggel
16 agosto 2021
E. Schuijl
15 agosto 2021

Bestelling lekker op tijd klaar en we hebben genoten. Top.

Gab
15 agosto 2021

Eten was erg lekker zoals altijd, allen had er meer saus op de pitas gemogen. Verder echt een aanrader om hier eten te halen!

Ger Stevens
15 agosto 2021

Weer lekker gegeten !!!

margaret
12 agosto 2021

we hebben weer heerlijk gegeten.

Jolanda Veggel
12 agosto 2021

Altijd lekker Lekker veel

C.V.
12 agosto 2021

Heerlijk warm en goed gekruide gyros.

Linda
11 agosto 2021
Astrid
14 julho 2021

Heerlijk zoals altijd! Het eten is altijd vers en warm en meer dan genoeg.

Corrie Flier
13 julho 2021

Heel raar . Toen mijn man kwam om de bestelling op te halen was de winkel gesloten. Er stond op het raam dat ze met vakantie waren. Vreemde zaak dat je dan toch een bestelling kan plaatsen. Maar goed dat ik niet vooraf betaald had anders was ik mijn geld ook nog kwijt geweest😕 overigens bestel ik altijd bij hun en is het prima verzorgd. Denk dat men vergeten heeft de website af te sluiten zodat er geen bestellingen gedaan kunnen worden.

Alexandra
11 julho 2021

Lekker vers warm en snel

Poelman
11 julho 2021

We hebben jullie door gekregen van een ander. En ik moet zeggen het eten is echt voortreffelijk. Ook de rauwkost was heerlijk. En het was veel. Wel vind ik dat de patat overal apart erbij mag dan bij het vlees. Ondanks dat was het prima.

Cherly van dijk
11 julho 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Hermien
11 julho 2021

Goed en veel eten, alles was compleet. Moest wel even wachten maar het was ook enorm druk, dat kan gebeuren. Teken dat het goed is.

Ragnar
10 julho 2021

Het eten was lekker en veel.

Frans Evers
10 julho 2021

De 1e keer bij Dimitra is ons uitstekend bevallen.

Sabina
10 julho 2021

Hele goede kwaliteit en super vriendelijke mensen.

Alec
9 julho 2021

Top gemaakt, ruim voldoende en op tijd klaar!

Zigi
5 julho 2021
Sandra Beemer
3 julho 2021

Zoals altijd heerlijk !!!!

Luc
29 junho 2021

Eten is op tijd klaar en zoals gewoonlijk weer heerlijk

Twan Hultermans
22 junho 2021

Kreeg bij mijn bestelling meteen een email waarop de afhaaltijd werd vermeld. Ben in de auto gestapt maar kreeg bij aankomst te hren dat ivm drukte de bestelling 1/2 uur was vertraagd en dat ik daar ook een email van had gehad .... Heb dus 2 emails gehad maar ja, ben na de 1e bevestiging al gaan rijden (20 minuten). Kortom bijna een uur bezig geweest om 3 broodjes gyros te krijgen.

d. meijer
21 junho 2021

gevraagd patat zonder zout , toch met zout .gyros te droog gebakken ,en koteletjes waren droog en zwart gebakken aan 1 kant voor de rest smaakte het wel miste ook het blikje limonade

Elbertse
21 junho 2021

Het was weer heerlijk.

Bjorn
19 junho 2021
Paul
19 junho 2021

Vandaag onze bestelling opgehaald. En we waren een beetje teleurgesteld deze keer. Normaal is het eten helemaal top. Maar nu was alles een beetje taai Leek er op dat het vlees te lang op de bakplaat had gelegen. Zoals gezegd we komen regelmatig hier, dit is niet gebruikelijk. Dus gaan we er vanuit dat het volgende keer weer beter is. Wel jammer voor nu dan…

Maurice
19 junho 2021

Eten goed heet en lekker van smaak! Gyros en patat los van elkaar gevraagd en ook gekregen; hierdoor geen slappe patat. Prima!

Mirjam
18 junho 2021

Ja heerlijk !

Marja van Ede
15 junho 2021

Online besteld en op een vast tijdstip opgehaald. Was ook op tijd klaar, vriendelijke mensen en het eten was voortreffelijk. Echt een aanrader.

Houssart
9 junho 2021

Heerlijk, compleet, warm, meer dan voldoende. Aanrader!

Nora
8 junho 2021

Altijd goed en heerlijk gekruid en snel geholpen..ik zou iedereen aanraden om bij Dimitra te bestellen.

Geldman
6 junho 2021

Ruim een kwartier moeten wachten tot de bestelling gereed was, dan hoef je het dus eigenlijk niet lang van te voren via Internet te bestellen...

J. Cornelisz
3 junho 2021

Kwaliteit was zoals altijd zeer goed. Minpuntje is dat afgesproken afhaaltijd 19:20 werd aangegeven, maar daadwerkelijk pas om exact 19:31 uur klaar was.

Rebecca
1 junho 2021
Hermien
30 maio 2021

Eten was op tijd klaar en het was heerlijk. Alleen 2 pita broodjes waren ze vergeten. Gebeld en tot een oplossing gekomen zodat het de volgende keer goed wordt gemaakt.

Vogel
29 maio 2021
Nurkic
29 maio 2021

Erg lekker en rijk gevuld. Zeker dat we vaker hier gaan bestellen!

Maurice
28 maio 2021

Prima eten, heerlijk van smaak en goed heet!

Jolanda
27 maio 2021

Heerlijk en veel

E Lansing
25 maio 2021
Linda
25 maio 2021
Rene
24 maio 2021

Smakelijk Voldoende Snel geholpen

Nigel
23 maio 2021
Thea Borgers
23 maio 2021

Het was weer heerlijk onze complimenten namens de hele familie

Ton
21 maio 2021

Was weer OK 👍👍

Oscar V
20 maio 2021

Food is delicious... we've got a small bottle of wine as a gift and it is surprisingly good... swet and light... perfect for dinner. It was very busy and still food was just 5 minutes late.. great service... thanks very much!

Hans struving
18 maio 2021

Heerlijk gegeten alleen wederom weer uien opgedaan terwijl we het duidelijk aangeven Ivm allergie Dat is wel jammer maar het eten is goed

fam. L/L
17 maio 2021

Al vele jaren een traktatie. De kwaliteit blijft, ondanks een aantal personeels/eigenaars(?)wisselingen, constant - een prestatie op zich! De porties zijn nog steeds zeer gul, het vlees heerlijk gekruid en mals, de frietjes lekker, de salade goed, de tzatziki mmm. Houden zo, dan komen wij nog vaak van jullie eten genieten!

Marijke
17 maio 2021
L.
16 maio 2021

Super lekker zoals altijd ! En nog lekker warm toen we thuis in Vianen waren 👍😃

Eef Van de meent
15 maio 2021

Top kwaliteit

Edgar
14 maio 2021
Marjolein
14 maio 2021

Heerlijk gegeten!

Saskia Van Der Kamp
14 maio 2021

Beste Griekse afhaalrestaurant van Nieuwegein eo met vriendelijke personeel. We rijden graag op en neer vanuit Benschop om ons te trakteren op een dimitraschotel.

Mike
13 maio 2021

Altijd top, bedankt weer!

Petra
13 maio 2021

Het was net als de vorige keer weer heerlijk. Veel maar heel lekker!

Rebecca
10 maio 2021

Was weer top

Mark
9 maio 2021

Lekker eten als altijd bij Dimitra! Hou maar zo!

Natalie
8 maio 2021
Kuipers
6 maio 2021

Zoals elke keer weer heerlijk gegeten

Peter
2 maio 2021

Was weer erg lekker allemaal

Van de beek
2 maio 2021

Heerlijk eten, goed verpakt , warm en we kregen nog een flesje wijn cadeau! Voor herhaling vatbaar

Karen Karapetjan
2 maio 2021

De kwaliteit van het eten is uitstekend. We zijn zeer tevreden over de service en komen hier graag terug!

Jolanda
2 maio 2021

Pita giros Pita kaas lekker zoals altijd. En lekker veel giros

Caroline
1 maio 2021

Het eten was weer heerlijk zoals altijd !

Nicole
1 maio 2021

Wederom goede lamskoteletten en heerlijke gyros

Marleen
1 maio 2021

Wederom weer heerlijk gegeten!!

Caro
30 abril 2021

Zoals altijd was het heerlijk. Ik ben verslaafd aan jullie lekkere eten. Dit keer hadden we er een los frietje bij bestel. Toen de bestelling op de balie stond ging het meisje even terug om het patatje in een zakje te doen. Thuisgekomen merkte ik dat een deel heel lauw (tegen koud) was. Hoe het kan weet ik niet maar er zat echt temperatuur verschil tussen de patatjes. Verder was de rest zoals altijd heerlijk. Tot de volgende keer

Heins
27 abril 2021

Perfeckt

Remko
26 abril 2021
Jolanda Maas
26 abril 2021

Zoals altijd HEERLIJK!

Robbie
26 abril 2021

Eten was weer geweldig en genoeg top zaak 👌

Nathalie
21 abril 2021

Perfect! Goed van smaak en warm. Voor herhaling!

Lia Huffels
18 abril 2021

Eten was prima. Ik miste alleen de feta bij de bifteki. Had ik wel besteld en betaald.

Jennifer
18 abril 2021

Wij hadden de zorba schotel besteld. In een woord top! Vlees was goed en patat was ook goed gebakken. Zeker voor herhaling vatbaar

Chantal Arts
18 abril 2021

Erg lekker

Elma
18 abril 2021

Bestelling was weer netjes verzorgd. Elk menu zonder uien zoals ik aan had gegeven in het bericht. Goede kwaliteit. En goed gevulde bakjes. Top

Robert Agterberg
16 abril 2021

Eten is geweldig. Maar een half uur buiten staan als je een afhaal afspraak hebt is niet geweldig.

Edgar
16 abril 2021

Het smaakte weer voortreffelijk!! 👍🏻Goede service en snel bereid!

Edgar
16 abril 2021

Het smaakte weer voortreffelijk!! 👍🏻Goede service en snel bereid!

Nora
14 abril 2021

Helemaal goed, zelf opgehaald. Goed gekruid en snel geleverd.

Houssart
14 abril 2021

Was weer goed, warm, grite porties! Beste Griek van Nieuwegein.

Jansen
12 abril 2021

Bestelling online plaatsen was simpel, het menu was prima ovetzichtelijk 👍 wel een tip : bij alle gerechten kan je uit extra sauzen kiezen, behalve bij de Pita Gyros, daarvoor moet je scrollen tot aan het einde van de bestellijst om extra te kunnen kiezen. Misschien een idee om dit al gelijk aan te kunnen vinken bij het gekozen product 😉😃

Patrick
11 abril 2021

We bestellen vaker bij Dimitra en het is ons echt nog nooit tegengevallen, ook de 'normale' porties zijn best veel en zeker betaalbaar, kortom heerlijk eten voor een schappelijke prijs. Tot volgende keer!

Marjolijn
11 abril 2021

Was lekker maar wel te veel

Helene Rijneker
11 abril 2021

Onze zoon heeft erg genoten van de samosschotel, was voor hem ruim 1 jaar geleden dat hij dit heeft gegeten. M’n man en ik vonden patat gyros erg lekker. 1 aandachtspunt ik had bij 1 patatgyros whiskysaus besteld en kreeg tzaziki. Ik dacht laat maar voor dit keer. De opmerking die ik bij de samosschotel is goed gegaan. Dank jullie wel voor het lekkere eten. Mvg

Martin van Gameren
10 abril 2021

prima geregeld

Linda
7 abril 2021
albert d
5 abril 2021

altijd goed

Marischka
4 abril 2021

Zeer lekker eten! Goede porties

Patricia
4 abril 2021

Was weer als vanouds lekker Niet om op aan te merken Goede service lekker eten wat wil een mens nog meer.

Shirley
1 abril 2021

Het eten was heerlijk, zeker de volgende keer weer hier bestellen.

T.H. de Groot
28 março 2021

Top! Zoals altijd 👌

Joce Ruis
27 março 2021

Verrukkelijk klaar gemaakt. Smaakte heerlijk

Tanja
27 março 2021

Aanrader. Lekker eten, goede service en vriendelijk personeel.

Anneke van der Geld
26 março 2021

Heerlijk!!

Rob
21 março 2021

Ik blijf het erg jammer vinden dat er nog steeds niet bezorgd kan worden door Dimitra en als je dan een bestelling plaatst en een afhaaltijd afspreekt moet je ook nog ruim een half uur op je bestelling wachten...

Ton
21 março 2021

Was weer OK

Marco
20 março 2021

Raar dat dat nog steeds gevraagd wordt... Zoals altijd gewoon de beste!

wijgers
20 março 2021

op tijd klaar, prima klaargemaakt.

Marischka
20 março 2021

Lekker eten, vers en goede prijsverhouding . Echte aanrader!

Brenda
19 março 2021

Super tiptop op tijd. Heerlijke schotel! Wel veel, maar erg uitgebreid en heerlijk van smaak!

Anoniem
19 março 2021

Lekker en veel!!

Hans van der Weijden
17 março 2021

Was goed eten.

Roel
15 março 2021

Het smaakt erg goed. Je krijgt best veel. Keurig verpakt en goed warm.

Buren
14 março 2021

Heerlijk gegeten, alles goed warm, goede prijs kwaliteit verhouding.

Jolanda
14 março 2021

Super lekker Super veel

Peter
11 março 2021

Gewoon heerlijk eten voor een prima prijs

W. Schluter
8 março 2021

het heeft weer heerlijk gesmaakt.

Alex Peek
7 março 2021
Ko
7 março 2021

Eten was lekker maar koud

Boon
4 março 2021
Ronald
3 março 2021

Lekkerste griek van Nieuwegein. Lekker, goede patat, goed verzorgd

Saskia
3 março 2021
Thea
28 fevereiro 2021

Het was weer heerlijk

Marion
28 fevereiro 2021
Paul
28 fevereiro 2021

Was weer heerlijk. De kipfilet vonden we alleen een beetje zout. Maar ja.... dat mocht de pret niet drukken.

P.besouw
27 fevereiro 2021
Ton
27 fevereiro 2021

Was weer prima!

Remko
25 fevereiro 2021

Wederom weer fantastisch!

Anne
25 fevereiro 2021

Was super lekker!! Voor herhaling vatbaar!! 👍🏻😉

Kevin
23 fevereiro 2021

Top eten! Heerlijk en suuuuuuper veel voor die prijs

Wendy
21 fevereiro 2021

Was weer heerlijk!!

Remko
20 fevereiro 2021

Bestel al sinds 2006 bijna elk weekend! Krijg er geen genoeg van!

C v vliet
20 fevereiro 2021

Vriendelijk bediening, en korte tijd om op bestelling te wachten, top

Willeke
15 fevereiro 2021

Altijd lekker, altijd meer dan genoeg, dus daar trakteren we onszelf af en toe graag op!

Wilma
14 fevereiro 2021

Bestelling telefonisch doorgegeven. Op tijd klaar. Eten warm. Kwaliteit prima. Voor herhaling vatbaar.

Patrick
14 fevereiro 2021

Eten is goed. Maar als je bestelt en zegt of invult dat je het om een speciale tijd komt afhalen sta je nog 20 minuten voor de deur te wachten. Dit is helaas heel vaak zo.

Sandra Beemer
14 fevereiro 2021

Zoals gewoonlijk weer Heerlijk !!!

Caro
13 fevereiro 2021

Zoals altijd hebben we heerlijk gegeten.

Marco
13 fevereiro 2021

Zoals altijd, en daarom komen we iedere keer weer terug... Helemaal GOED!

alex Peek
13 fevereiro 2021

Bestelling was goed op tijd klaar. Over de kwaliteit hoe ik niets te zeggen dat spreekt voor zig.

Daisy
12 fevereiro 2021

Was weer erg lekker. Goed warm en heeeel veeel!!! Personeel erg vriendelijk!

Andre
6 fevereiro 2021

Heerlijk eten!

Wesley
3 fevereiro 2021

Gewoon lekker en goed ga zo door

Petra Oberink
2 fevereiro 2021

Zoals altijd geweldig

Gert Nieuwegein
2 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten, was mijn eerste bestelling hier maar kom absoluut terug 👍🏻