Beoordelingen van Dimitra Fastfood Nieuwegein

Recente recensies van Dimitra Fastfood Nieuwegein

4 sterren na 215 reviews

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd supergoed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te late bezorging, erg slecht!

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en echt waar voor je geld. Top

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg tevreden. Razendsnel bezorgd, enorme porties en heel erg lekker. We hebben ervan genoten!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is heerlijk eten bij jullie Maar ik had iets kleins gevraagd voor mijn zoon wilden graag wat gesneden tomaaten er bij de giros Ik had het er bij gezet Maar nee hoor niks er bij. Ik.had een verdrietig kind Wat kost nou een.gesneden tomaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel en voor een prima prijs

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het jammer dat ik om 18:18 had besteld en het eten pas om 19:30 werd gebracht terwijl op de email stond dat het er al om 19:05 zou zijn (als de email zegt 19:05 verwacht ik ook rond die tijd en niet ongeveer een halfuur later)

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur op bestelling moeten wachten is écht veel te lang. Jammer.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kan er niets aan doen maar wat duurde het lang voordat het eten bezorgd werd. Het is was wel goed warm en natuurlijk weer heerlijk. Dat maakt veel goed.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer prima!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker en goed.. alleen jammer dat bezorgen minimaal een uur bedraagt. Niet gewend van jullie.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten voor een goede prijs perfecte bezorging en goed op temperatuur.Top!!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd op 1e pinksterdag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pita gyros en zeer snel bexorgf

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gekruid vlees en ruime porties. Goed en lekker gegeten.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en goed verpakt.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk maar ik vind de thuisbezorging echt niet best. Je moet 2 uur op je bezorging wachten en dat vind ik echt veel te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat gyros was heerlijk zoals altijd. Alleen krijg je bij de grote patat gyros even veel saus als bij de kleine, twee kleine bakjes. Voor de kleine is dat prima, maar voor de grote is het echt te weinig. Bij de grote versie zou je ook grote bakjes saus moeten hebben.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd alweer een smakelijke maaltijd hier bezorgd!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Lekker eten, ruime porties. Goed verzorgd.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en warm eten.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou even voor 19.00 bezorgd worden, stond al op de stoep om half 7, was erg lekker, en echt voor herhaling vatbaar

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten vond alleen de frietjes niet lekker. Deze waren erg zacht en weinig smaak. Bestelling was keurig op tijd.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer. Heerlijk eten tegen een eerlijke prijs!

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en erg lekker gegeten!

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm en lekker

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, had warmer gekund

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 3 maal de 4 persoonsschotel besteld voor 15 man en nog teveel en iedereen was voldaan en tevreden. Zoals gewoonlijk.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig. Op tijd bezorgd en het was heerlijk

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de bestelling geplaatst te hebben, had ik het eten al binnen een kwartier in huis! Daarnaast was het ook nog eens erg lekker! Tot een volgende keer maar weer!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kipsate was erg droog en patat was slap, zonder van het geld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, vlees heerlijk mals goed gegrild en heerlijk gekruid. Was ook echt voldoende om je buikje rond te eten. Een echte aanrader, en daarom komen we daar al jaren met veel plezier!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer snel en lekker !!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten kwam veel te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker en goed Ondanks grote bestelling prima verzorgd

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.15 uur kon ik bestellen per 18.00 uur of zo snel mogelijk. Als je dan om 18.45 uur je eten krijgt.... De bevestiging gaf wel netjes aan dat het 18.30 uur zou worden maar dan zelfs nog een kwartier later. Dit al voor de 2e keer op rij. Was ik voorheen niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zaterdagmiddag om 16.00 via internet bestelling geplaatst. Bezorgtijdstip gevraagd om 17.30 uur. En de aardige bezorger kwam precies op tijd. Top! En kwaliteit was meer dan goed. Alles vers en zoveel dat we morgen verder gaan eten. Aanrader dus!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en bezorging. Helemaal top.

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zat onder de olie. Ook de buitenkant van de bakken. Verder waren meerdere bakjes knoflooksaus open gegaan en is een groot deel van die saus verloren gegaan. Ik zou dan ook graag het geld van de extra knoflooksaus terug willen hebben.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegaan. Op tijd geleverd en het was heerlijk. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten na de opgegeven tijd. Frikandel maar opgewarmd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd. Eten was goed warm en niet te klagen dat het te weinig was. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een doordeweekse dag is alles altijd minder lekker, vlees minder knapperig. Na het eten veel buikklachten. De bezorging was keurig, beleefd en vriendelijk.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt heerlijk daar over geen klachten. Maar als je om 1800 besteld en het is er pas om 1935, dan duurt het toch te lang en moet je er als Dimitra wat aan gaan doen. Het is niet de eerste keer dat me dit gebeurd. Zal echt moeten veranderen in de toekomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kwam 15 minuten later dan de verwachte bezorgtijd die ik had aangeklikt. We hadden zelf een uur eerder besteld. Je zou denken dat dit optijd bezorgt zou worden. Ook rijd de bezorger steeds langs ons huis en dan keert ie weer om en dan vind ie het huis. Het eten is wel over heerlijk we zullen zeker nog een keer bestellen

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo goed. Patat appart besteld. Was toch bij het vlees gedaan. Alles was klef en niet lekker. En koud en half uur later dan gezegt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt echt te lang, half vijf besteld, half zeven bezorgd hoewel aangegeven werd bij bestellen dat om kwart voor zes bezorgd zou worden. Heel jammer, is ook al de 3e keer dat we zo extreem lang hebben moeten wachten. Hoewel het eten prima is zal ik niet snel nog een keer bestellen, wachttijd is echt te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging erg skecht weer moeten bellen waar me bestelling blijft. Je bestelt om 6 uur en je mag blij zijn als je om 8 uur ka eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer besteld. Weer super. Ook ver voor de tijd bezorgd. Klasse.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke gyros.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg slecht als je besteld zie je dat het om18.45 bezorgd zou worden. Krijg gelijk mail dat het 19,00 zou worden . Na een telefoontje pas om 19,40 geleverd dus dat gaan we niet meer doen!!!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Netjes op tijd....goed warm en netjes naar de opmerkingen gekeken! Tot volgend jaar...gaan we zeker weer bestellen!!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima! Men wilt thuisbezorgd omzeilen dmv eigen app wat ik snap maar ik moet op hun app wel 5 cent betalen voor een tasje! Zou commercieel beter zijn als jullie op jullie app een korting geven ?

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten, zucht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, lekker en supersnel!

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwam een uur na de verwachte tijd binnen. En het eten was koud. Zeker geen dimiträ meer. Ook geef ik dit me vrienden door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ging allemaal soepel en snel. Perfect! Bezorgd binnen de afgesproken tijd.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima,

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed bereikbaar, vriendelijk, optijd en Lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten . Keurig op tijd geleverd.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag was de gyros vrij droog, hard gebakken en niet erg warm meer toen ik deze bezorgd kreeg. De friet was slap en ook redelijk afgekoeld. Als ik friet haal bij een friettent, dan hebben ze zakken met wat gaten erin, om het vocht eruit te laten. Maar misschien blijft de friet dan nog minder lang warm. Helaas was de losse souvlaki vergeten, maar deze werd wel nabezorgd en deze was warmer. Qua kruiden vind ik het altijd wel goed. Ook is de kwaliteit van het vlees op zich wel goed (bij sommige *andere* restaurants wordt mindere kwaliteit vlees gebruikt en dit met teveel kruiden verbloemd). Vandaag viel het dus een beetje tegen, vooral omdat ik ook weet van andere keren dat het beter kan.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging keurig op tijd

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer prima verzorgd en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Heerlijk als altijd!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.... alleen was het koud! Jammer

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten bij Dimitra

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en het eten was goed warm.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, Snelders beozrgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde heel lang voordat het eten er was. Toen hadden we geen tijd meer om te eten omdat we door moesten

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! En erg lekker

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afschuwelijk lang moeten wachten. Indicatie tijd klopt helemaal niet. Als je het daar haalt duurt het ook lang. Logistiek moeten jullie er echt iets aan doen en betere voorbereidingen treffen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

??????

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed, bezorging duurt altijd ff maar wel ongeveer op de aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals altijd heerlijk! De bezorging vind ik stukken minder. Meestal ga ik afhalen maar daar had ik nu een x geen zin in dus laten bezorgen. besteld om 17:37 19:00 nog steeds geen eten dus uiteindelijk toch de auto ingestapt. eenmaal daar bleek mijn bestelling net onderweg te zijn. uiteindelijk dus 19:10 bezorgd. dit vind ik veel te lang zal daarom niets meer laten bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit en bezorging alleen deze keer zat er bij de Giros geen saus bij maar gelukkig hadden we extra saus besteld en die zat er wel bij :-)

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees prima, misschien een tip doe de frites appart in zak want nu is het zacht en kleverig.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fijn en vlot bezorgd

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Al jaren vaste klant. Zeker een aanrader :))

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima in orde. Vriendelijke bezorger, lekker en warm eten.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en de bezorging was zelfs iets eerder dan de tijd aa gaf. Prima. En nette bezorger!

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de gratis cola vergeten is. Volgende keer maar weer via thuisbezorgd bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super. Hou dit vast. Toptent

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag helaas slechte ervaring. Kip en bifteki rauw, rood van binnen dus weggegooid. Dit zijn wij niet gewend. Voorlopig dus geen Dimitra meer.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede maaltijd, ruime portie! Bezorgtijd prima!

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was weer top. De bezorging was ook precies op de afgesproken tijd. Klasse, zeker op zo drukke dag en aan het eind van de vakantie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super top kwaliteit snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik zou verwachten dat de prijzen op jullie site iets lager zijn dan op thuisbezorgd. Bijv Het Geveltje geeft een korting van aantal %, daar trek je klanten mee. En €0,80 voor een piepklein bakje satésaus is echt veel

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weeer super lekker snel en compleet. En de Griekse yoghurt was ook weer om te smullen ??

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en netjes bezorgt Netjes de opmerkingen bij de bestellen verwerkt Patat beetje slap waarschijnelijk omdat het warm in een bak gaat Bestellen hier al jaren

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk...maar...ik had een vraag gesteld (dezelfde die ik al meer dan 10x bij eerdere bestelling deed) en daar was niets mee gedaan waardoor ik Knoflooksaus te kort kwam, jammer dat vaste klanten niet als dusdanig behandeld worden.

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten Echht een aanrader als je geen zin heb om te koken

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals eigenlijk altijd prima, netjes op tijd en heerlijk gekruid ...

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten!

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grieks eten zoals Grieks hoort te zijn, echt helemaal top?

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, echter bezorging 35 min. na de aangegeven tijd, beetje slordig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op verzoek extra goed verpakt!

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie prijs, porties groot genoeg en kwaliteit ook altijd wel goed. Dat de bezorging soms ietsje langer duurt is ook weer niet zo erg.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer goed en genoeg

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er op tijd. Alleen kreeg ik het drinken niet. Hierover heb ik gebeld en het is gebracht. Daarnaast hebben ze mij mijn wisselgeld niet terug gegeven.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom super lekker en ruim voldoende!

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja het was weer heerlijk. Optijd. Lekker mals. En compleet. En natuurlijk de Griekse yoghurt met honing en walnoten echt Grieks ??????

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer compleet en super lekker En ook weer zitten smullen van de Griekse yoghurt met honing ??????

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede verzorging

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en prima kwaliteit! Heerlijke Gyros.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Smaakte weer goed en op tijd bezorgd!

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger is 'n lieverd maar de bezorgtijd is wel een dingetje. Zou ca. 18.10 geleverd worden...werd 18.45, maar het eten was wel erg lekker!

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat gyros was weer heerlijk. Helaas ontbrak bij de frikandel speciaal de frikandel zelf (het bakje incl. saus was wel aanwezig). Dat maakte deze bestelling inderdaad wat speciaal. Volgende keer beter.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.20 een bestelling geplaatst. Verwachte bezorgtijden 18.25. Om 8.35 zelf moeten bellen waar het bleef. Uiteindelijk om 19.00 pas bezorgd. De patat was helemaal slap en niet lekker. Wij halen regelmatig maar dit was echt een teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd, fijne medewerkers

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros is altijd heel erg lekker alleen jammer dat het samen met de patat in een verpakking wordt geleverd dan is meestal de patat helemaal niet meer krokant.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging terwijl de mail status anders zei. Helemaal top! Ik had een bifteki feta schotel besteld, maar kreeg een regular bifteki schotel. Heb wel even gebeld om te voorkomen dat ze mijn bestelling naar iemand anders brengen. Ze hadden aangeboden om nog de bifteki feta te brengen, maar was zo ook tevreden. Bestel het wel een andere keer. Ze zijn wel zo aardig geweest om dit in m’n profiel te noteren. Wij zijn tevreden over de service en natuurlijk met de kwaliteit aan food die ze leveren.

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm, en het was veel helaas kon ik nergens vinden dat ik geen tzatziki op mijn pita wilde dus mijn patat zwom erin en ik lust dat niet zo erg. De bezorging was bijna op de genoemde tijd dus dat was top

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom erg lekker en ruim voldoende.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten heerlijke en ruim voldoende. Klein minpuntje: de rode saus was bedorven.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer erg lekker. Maar nu besteld via de site in plaats van thuisbezorgd.nl Maar gratis drankje niet mee geleverd. Jammer.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle bezorging!

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 15 minuten op tafel, supersnel vanavond. En zeer goed als altijd...

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Heb nu een aantal keren besteld. Maar vind de kwaliteit super lekker. Het vlees is top. Tip besteld ook eens de Griekse yoghurt met honing echt smullen na het lekker eten.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! en snel bezorgd.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede tip van de bezorger bestellen via hun eigen site en je krijgt een gratis frisdrank. ruime porties en lekker.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed met name de kos schotel

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, goed van temperatuur mooi op tijd en vriendelijke bezorging!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is elke keer erg lekker en ruim voldoende. Komt warm aan. En niet onbelangrijk: de bezorger is super vriendelijk.

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drinken vergeten mee te leveren

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling opgegven met tijdstip uiteindelijk 1.5 uur later ons eten gekregen en moet je dan ook nog is voor betalen. Slappe patat en alle bakjes helemaal kapot.Ik heb er begrip voor dat het druk is maar bel dan even je klanten op die met een tijdstipo bestellen of zet iets op je site. Je moet uiteindelijk niet voor niks al je gegevens invullen als je online besteld. Dit was al een keer eerder gebeurd maar na een aantal maanden denk je" ga het toch weer proberen".Helaas erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en supersnelle bezorging, het was er deze keer binnen een half uur na bestelling, super!

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de lekkerste Gyros voor weinig!

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super en op tijd geleverd.

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet wat ik gewend ben. Vlees was droog en had weinig smaak. Koolsla was niet aangemaakt. Frites waren slap. Jammer, want heb ook goede ervaringen.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verwachte bezorgtijd bedroeg ruim een uur. Oké, zondagavond, daar houd je rekening mee. Na anderhalf uur toch eens gebeld waar alles bleef. Zou binnen een kwartier komen. Dat kwartier werd een half uur, hetgeen betekent dat we 2 uur (!) hebben moeten wachten. Het eten was nog net warm genoeg. Jammer! Ik ben van hen beter gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten was ook ruim voldoende, voor herhaling vatbaar.

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect allemaal

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk dit keer.Vorige keer ook een beoordeling gegeven,maar die was super slecht.Zou fijn zijn als je daar dan wel een reactie van terugkrijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag weer eens 1,5 uur. Op het eten moeten wachten. Wat is dit slecht!!!!! Ik bel na ruim een uur op en krijg te horen dat t nog zeker 30 min gaat duren. Zet dan niet in de mail bevestiging dat het er met een uur is!!! Lieg niet!!!! Het is dat ik met iDeal had betaald anders had hetbretour gegaan. Neem wat meer personeel aan of neem geen bestellingen aan als je het niet waar kunt maken En oh ja het beloofde gratis blikje zat er niet bij . Waardeloos. Ben benieuwd of er contact opgenomen gaat worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goed eten, en altijd ruim optijd met bezorgen, als je online besteld en aangeeft dat het ook eerder mag en ze hebben tijd krijg je het eerder. Ik wil nergens anders mijn pg (=patatgiros ?) top service. Vriendelijkheid staat hoog of je het nu haalt of laat bezorgen altijd vriendelijk en beleefd!

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip vond ik te grote stukken.Het was ook niet gaar van binnen.De patat was helaas koud.De yoghurt was helaas niet apart verpakt,zodat die erg lauw was geworden.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel geleverd, lekker en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gekruid, warm, snel geleverd. Prima en voor herhaling vatbaar!

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en snel bezorgd!

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling liet iets langer op zich wachten i.v.m. de zondag drukte. We werden keurig gebeld dat de gewenste toetjes op waren en we een ander toetje konden kiezen. Eten was weer top. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verslaafd bij hun ? altijd als wij iets bestellen is het bij Dimitra!!! Kapsalons ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer zeer zeer slechte service heb om precies te zijn 1 uur En 56 minuten moeten wachten op mijn eten gebeld met de winkel maar deze schepen me een beetje af van het is druk slechte zaak hele slechte zaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wonen aan de andere kant van Nieuwegein maar het eten was precies op tijd en warm. Super service

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en heel veel eten! Vriendelijke bezorger. Wachttijd wel bijna een uur.

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het nooit echt warm is misschien is het net te ver voor de brommer

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker. Niet te erg gekruid, zodat je ook goed het vlees proeft. Goede kwaliteit vlees. Alleen geen 5 sterren deze keer, omdat het de friet koud was. Nu is het buiten op het moment ook ongeveer 0 graden C, maar toch...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote portie gyros besteld. Eten was lekker, maar bakje was erg leeg, bij de vorige bestelling zat hij meer dan anderhalf keer zo vol. Bezorging van 1 bakje gyros en tzatziki duurde meer dan 1 uur.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten. royale porties

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten uitstekend zoals altijd.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en echt heerlijk eten!!

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij toelichting gevraagd om een pita giros met knoflooksaus ipv tsaziki saus maar jammer genoeg toch tsaziki gekregen. Teleurstellend als diegene tsaziki niet lekker vind.

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw prima gegeten en keurig op tijd bezorgd,

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt goed alleen jammer dat we 2 porties patat gyros weg hebben kunnen gooien omdat de omschrijving bij de bestelling niet gelezen is

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was, in tegenstelling tot eerdere bestellingen, de patat koud (zeker bij de schotel).

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed heet veel vlees en knapperige friet!! Echte aanrader

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, eten was goed warm en super lekker

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel snellere bezorging als je via de site besteld. Goede bezorging en lekker eten.

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw lekker gegeten.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet goed! 20 minuten Telaat bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, vriendelijke mensen, en vaak snelle levering.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijke menu's voor een mooie prijs, kortom vaker doen !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Op tijd bezorgd ook en de prijs is zeker niet duur!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en altijd op tijd bezorgd. Vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We halen meestal af en daar is niks mis mee. Maar vanavond besteld, dat doen we dus nooit meer! De kip was niet helemaal doorbakken, kom je natuurlijk pas na een hap achter, gadverdamme. En de frietjes wilden we apart, stond zelfs op de bon die aan de tas zat, maar die waren begraven onder het vlees en dus niet meer te vreten. Als klap op de vuurpijl hadden we 7up besteld en kregen we sprite.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker.